- for alle som ønsker noe som ikke alle andre har...

HJEM ARR./EVENTS TIL SALGS SCENE/LYS/LYD KONTAKT


 

Vedfyrt terrasseovn/ pizzaovn.
NYHET! Nå også med gassfyring i tillegg!

Steinovnsbakte bakervarer blir, som de fleste matinteresserte er klar over, av en helt annen kvalitet enn det man får til i en standard stekeovn. Her er et flott produkt for deg som setter pris på kvalitet og gode smaksopplevelser!

Ovnen er klar til steking etter ca. 15 minutter. Stek pizza, brød, kjøtt og annet for perfekt resultat! En sprø og deilig pizza er klar på 2-3 minutter! Gulvet i ovnen er 75x64 cm, med 30mm steinplater i gulvet. Effektiv stekeflate i tillegg til plass plass til ved, er ca. 60x60cm. 2-lags rustfritt stål (kvalitet 304)  med 5,0 cm tykk spesialtilpasset isolasjonsmatte i gulvet under steinplatene og i taket gjør at ovnen holder godt på varmen.

Utvendige mål: 83x73x206cm (inkl. pipe): Leveres i trekasse, str. 92x92x70 cm. Enkel montering.

Både pipen og døren har også doble vegger for å unngå misfarging. Ovnen veier 105kg, og har 4 hjul for enkelt å kunne flyttes rundt på terrassen. Det følger med beskyttelsestrekk. Analog temperaturmåler i front.

NYHET: Vår oppgraderte modell leveres med gassbrenner. Dette gir ovnen en ekstra dimensjon og gjør det enklere å holde stabil varme over lang tid. Dette er praktisk om man ønsker å langsteke ulike kjøttretter og bakervarer.

Ovnen egner seg også utmerket som utepeis på kjølige sommerkvelder, for å holde varmen, eller bare for kosens skyld. Samle dine venner, sett frem pizzafyll på bordet og la gjestene steke sin egenkomponerte pizza. Garantert suksess! Veil. pris på ovner med ved- og gassfyring av tilsvarende kvalitet er fra ca. kr. 30 000,- og oppover.

Vår ovn kan nå bli din for kun kr. 17 500,- I tillegg spanderer vi følgende ekstrautstyr, som du ganske sikkert må betale ekstra for hos andre: Overtrekk, understell, stor stekespade, kobberbørste og vedskiller.

Den oppgraderte ovnen med gassbrenner er nå på lager. Ta kontakt på 934 33 700 for å reservere DIN ovn. Vi har 7 års erfaring med bakerovner, og har svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Frakt med Bring kommer i tillegg. Fraktpris avhenger av hvor i landet du bor.

Tidligere europamester i pizzabaking Elio Corsi, (bildet) anbefaler vår pizzaovn på det varmeste! Når en europamester er fornøyd med vår pizzaovn, er vi overbevist om at du blir det samme!