- for alle som ønsker noe som ikke alle andre har...

HJEM ARR./EVENTS TIL SALGS SCENE/LYS/LYD KONTAKT
 
No Limit Events AS har gjennom snart 20 år opparbeidet seg bred erfaring som arrangør og tilrettelegger av små og store kulturarrangementer.

De to største arrangementene vi har eneansvar for er Brokelandsheiadagene, en årlig folkefest i Gjerstad kommune i Agder, der bygda nærmest står på hodet med mange utstillere og et bredt kulturprogram, samt musikkfestivalen Gjerstad LIVE der vi hvert år har besøk av nasjonalt kjente artister i tillegg til lokale band.

Med erfaring fra slike arrangementer har vil lært å takle de fleste utfordringer, og kan med trygghet påta oss oppdrag av ulik karakter. Vår mobile storskjerm er med på å skape god stemning for et stort publikum på ulike kultur- og idrettsarrangementer rundt i landsdelen.

Vi har også tilgang på en rekke dyktige personer med kompetanse på områder som lys- og lyddesign og en god utstyrspakke i egen regi.

Ønsker du å gjøre et spesielt "stunt" for dine kunder, er du konsert- eller festivalarrangør eller planlegger en eller annen annen aktivitet i liten eller stor målestokk er det bare å ta kontakt så tar vi en prat!

For bedriftskunder har vi mange ideer til "kick-offs" og salgskampanjer av ulik karakter. I fellesskap skal vi klare å sy sammen en god og minnerik opplevelse!

Ta gjerne kontakt med Rune Hagestrand på telefon 934 33 700, eller send en forespørsel til nolimit@nolimit.no  Besøk oss gjerne også på FACEBOOK